ÚVOD
NOVINKY
PSI
FENKY
ŠTĚŇATA
GALERIE
O NÁS
O BASSETECH
HISTORIE
ROZHODČÍ
REPORTY
KONTAKT
ODKAZY


V únoru se Tanyaně narodila její poslední štěňátka - otcem byl opět Atilla. Z tohoto vrhu Gayla B.H. působila v dánské CHS Benoit´s.

Gayla Bohemia Horrido

V dubnu jsme vystavovali oba naše psy Atillu i Dina Bohemia Horrido na mezinárodní výstavě v německém Mnichově. Posuzoval Siegfried Peter a ocenil naše hochy velmi vysoko. Dino od něj dostal svůj úplně první CACIB. Jeho výstavní kariéra se začala naplňovat, když na klubové výstavě v konkurenci 25ti psů ve třídě otevřené získal svůj první CAC od rozhodčího W.O´Loughlina z Velké Británie. Za pár dní nato exceloval Dino na světové výstavě v maďarské Budapešti, když se umístil druhý mezi dánskými a holandskými psy ve třídě otevřené.

Světová výstava 1996, rozhodčí: Z.Kupfenberg, Israel, zleva: 1. Bobass Pinoccio,DK - 2. Dino Bohemia Horrido,CZ - 3. Grant Dyanne Dreams, NL




V červenci na tradiční mezinárodní výstavě v Brně Dino vyhrál CAC, CACIB i "Vítěz plemene" a na přehlídce vítězů v odpoledních soutěžích dosáhl místa nejvyššího - "Vítěz skupiny FCI" (rozhodčí V.Dvořáková, MVDr.F.Šimek).

V září na klubové výstavě německého BHF klubu splnil Atilla podmínky pro udělelní titulu "Německý VHD Champion" (rozhodčí R.Binder, CH).


DINO A ATILLA BOHEMIA HORRIDO


V létě se narodily hned dva vrhy. Daggi B.H. zvaná "Dášenka" dala s Atillou svůj jediný vrh - H Bohemia Horrido - samé kluky, celkem 4. Blackie B.H. "Zuzanka" porodila první děti po Dinovi - vrh I Bohemia Horrido. Z něho Isabella B.H. se stala zakladatelkou CHS Picolo Bombíto I.Ondrušové, Indiana B.H. působí v Německu v CHS True Pleasure.

Zleva: Istvan, Imperial, Isabella, Indiana a Igor Bohemia Horrido


<<< UDÁLOSTI ROKU 1995           UDÁLOSTI ROKU 1997 >>>

Webdesign pro chovatele, tvorba ww stránek pro chovatele, návrhy vizitek a focení psů


bassethound basset basethound baset černohubová dog handling profesionální psí handler professional dog handler braque d'auvergne auvergnéský ohař auvergne pointing dog breeder puppies štěňata welpen